Kredenc +(Kredenc Kommunikációs Műhely)

Kredenc + (Kredenc Kommunikációs Műhely)
Kedd 17 órától, Szakkörvezetők: Bolláné Visnyei Csilla, (kommunikáció pszichés vonatkozásai, rajz) Kálecz Rudolf (fotózás, tördelés) Szalainé Kovács Renáta (szóbeli kommunikáció) Szluka Bernadett (írásbeli kommunikáció, újságírás, újságszerkesztés)

A műhelyfoglalkozáson az írásbeli és szóbeli kommunikáció fejlesztését tűztük ki célul. A foglalkozásokat minden évben új területekkel bővítjük, így ebben az évben nagyobb hangsúlyt kap a vizuális kommunikáció szerepe: a fotózás, grafika, festészet. Bevezetésként a kommunikáció pszichológiai vetületével is megismerkedhetnek az érdeklődők. A média világán túl szó lesz olyan fiatalokat érintő témákról is,  melyeknek feldolgozása jó kiindulópontot jelenthet a különböző kommunikációs technikák elsajátításához. A közös munka során létrehozzuk kollégiumi újságunkat, a Kredencet.

Külső élményszerző programokkal, pályázati lehetőségekkel is gazdagítjuk a műhelymunkát. Több, mint tíz éve működő újságunk több országos díjat nyert különböző kategóriában.
Helyszín: Európa terem, babzsák terem

toborzó