A KOLLÉGIUMI ELLÁTÁS IDEIGLENESEN SZÜNETEL

Mivel tanulóink március 16-tól nem járhatnak be az iskolába (koronavírus), a kollégiumi ellátás a 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat visszavonásáig ideiglenesen szünetel.

Kérünk minden kollégistát, hogy 15-én, vasárnap  8.00-20.00  jöjjön be a cuccaiért.

+ NYITVATARTÁS
Hétfőn (március 16.) is nyitva leszünk, be lehet jönni a holmikért!

ÉTKEZÉS
Tájékoztatjuk a kollégistákat, hogy a befizetett étkezések 2020. március 17-től, keddtől automatikusan lemondásra kerülnek, ezért nem kell a szolgáltatót külön felhívni.

A lemondott étkezések díját a következő befizetési időszakban (amit még nem tudunk, mikor lesz) jóváírják, ill. ha a tanév végéig már nem lesz étkeztetés, akkor azt visszautalják.

“A KOLLÉGIUMI ELLÁTÁS IDEIGLENESEN SZÜNETEL” bővebben

Litera-túra

Az idei tanévben ismét meghirdetjük olvasómozgalmunkat, a Litera-túrát. Az első forduló egyben a jelentkezésed is. Ez egy olvasási kihívást tartalmazó feladatlap, illetve ezen található a könyvlista, mely közül egy műre kell leadnod szavazatodat. Amelyik könyv a legtöbb szavazatot kapja, azt kell elolvasni, majd a hozzá tartozó feladatlapot kitölteni egy fordulóban.  A kitöltött feladatlapot a választott könyv címével együtt kérjük leadni a kollégium könyvtárosainál, csoportvezetődnél, vagy Szluka Bernadett tanárnőnél december 18-ig.

“Litera-túra” bővebben