Egészség- és Környezettudatos témahét

 

Mert AKTUÁLIS!

Az elmúlt tanévihez hasonlóan, kollégiumunk most is megrendezi Egészség- és Környezettudatos témahét rendezvénysorozatát, kicsit rendhagyó formában, online.

Program:

online kérdőív kitöltése – mert kíváncsiak vagyunk a véleményedre, gondolataidra mind az egészség- mind a környezettudatosság témaköréből. A kérdőív linkjét a csoportvezetőd küldi el!

online ökológiai lábnyom kiszámítása – hogy megismerd a természetre gyakorolt hatásod egy hektárban kifejezett mutatószámmal. Ez már hagyomány kollégiumunkban, hiszen minden évben kiszámítjuk, így figyelemmel követheted a változást. Link: http://www.kothalo.hu/labnyom/

fotó és rajzpályázat„Békében a természettel!”  címmel rajzolni valamint fotózni szerető kollégistáink munkáit várjuk, melyeket egy online galériában a honlapon is kiállítunk. A jutalom nem marad el! Az elkészült rajzokat (lefényképezve vagy szkennelve) illetve a fotókat kérjük, hogy a csoportvezetődnek küld el!

filmnézés online – remek filmeket nézhetsz online, melyek tartalmas szórakozást nyújtanak szabad idődben. Link: https://filmtar.me/filmek. Ajánlott filmek: WALL-E, Nevem Sam, Patch Adams, Becsüld meg a Földet (2020), A sziget, Esőember.

online újságírás – ha szereted gondolataidat papírra vetni, várjuk írásod akár az egészség- akár a környezetvédelem témaköréből, „Egészség percek” valamint „Zöld percek” címmel. Írásodat a csoportvezetődnek tudod elküldeni, mely a kollégiumi „KREDENC” online újságban jelenik majd meg!